Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbek kordonu kesmek

Rüyada göbek kordonu kesmek

Rüyada göbek kordonu kesmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada göbek kordonu kesmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilmesi kapıyı açık tutmalısınız.

Rüyada göbek kordonunu kesmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine rivayet eder.

Rüyada göbek kordonu kesmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek göbek kordonu görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek rahat nefes alınacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, zorlukların artacağına rivayet eder.

Rüyada göbek kordonunu görmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kordon bağı kesmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin kordonunu kesmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek kordonunu kesmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments