Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbek bağını kesmek

Rüyada göbek bağını kesmek

Rüyada göbek bağını kesmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine inanılır.

Rüyada göbek bağını kesmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek konular nedeniyle tartışmalı durumların içerisine girmemeye dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada göbek bağını kesmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin göbek bağını kesmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine delalettir.

Rüyada göbek bağının kesildiğini görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine inanılır.

Rüyada erkek bebeğin göbek bağını görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına işaret eder.

Rüyada bebeğin göbek bağını bağlamak yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine alamet eder.

Rüyada bebeğin göbek bağını görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi göbek bağını görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada üzüm bağına girmek işinde çok ilerleyeceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments