Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbeğinin kanadığını görmek

Rüyada göbeğinin kanadığını görmek

Rüyada göbeğinin kanadığını görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada göbeğinin kanadığını gördüyseniz:

  • Hastalıklardan korunmak için iyi bir diyete başlama vakti gelmiş olabilir.

Rüyada göbeğinin kanadığını görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işarettir.

Rüyada göbeğin kanadığını görmek ele geçen kazancın azalacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına tabir olunur.

Rüyada göbek kordonu kesmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine işarettir.

Rüyada göbek çizgisi görmek ticari anlamda yön değiştireceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbek bağını kesmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, çıkış yolları bulacağına delalet eder.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek borçlarını ödeyeceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine işaret eder.

Rüyada bebeğin göbeğini kesmek karalar bağlayacağına, kara kara düşüneceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada büyük göbek görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments