Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbeğin kanadığını görmek

Rüyada göbeğin kanadığını görmek

Rüyada göbeğin kanadığını görmek gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada göbeğin kanadığını gördüyseniz:

  • Alacağınız kararları eleştiren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada göbeğin kanadığını görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına delalet eder.

Rüyada göbeğinin kanadığını görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, üçüncü gözünün açılacağına, gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Rüyada göbek kordonu kesmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine rivayet eder.

Rüyada göbeğin kıllandığını görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına, rahat edileceğine yorulur.

Rüyada göbeğinin büyüdüğünü görmek huzursuzlukların son bulacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada göbek eritmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalet eder.

Rüyada göbek kesmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada göbeğinden kan geldiğini görmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, hayırlı haberler duyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments