Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbek çizgisi görmek

Rüyada göbek çizgisi görmek

Rüyada göbek çizgisi görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Rüyada göbek çizgisi gördüyseniz:

  • Bölmeniz durumunda sözü oraya getirmeleri zor olabilir.

Rüyada göbek çizgisi görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, refahının ve varlığının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada çizgili kazak görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, adımlarını daha sağlam atacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz çizgili kağıt görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, güzel bir hayat geçireceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine yorulur.

Rüyada çizgi film karakteri görmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çizgili çorap görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çizgili kağıt görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, elinin bollaşacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada çizgili gömlek giymek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada beyaz çizgili yol görmek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments