Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işarettir.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını gördüyseniz:

  • Duygular mantığın önüne geçebilir.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbek deliğinden kan aktığını görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağından iltihap aktığını görmek sevindirici şeyler duymaya, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada memeden iltihap aktığını görmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, depresyona gireceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalettir.

Rüyada kulaktan iltihap aktığını görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına işaret eder.

Rüyada göğsünden iltihap aktığını görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına işaret eder.

Rüyada vücuttan iltihap aktığını görmek gelecekte yüzünün güleceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iltihap aktığını görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments