Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük göbek görmek

Rüyada büyük göbek görmek

Rüyada büyük göbek görmek adından konuşulur olacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük göbek gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız veya iş arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada büyük göbek görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada bebek göbek bağı görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göbekte göz görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbek toplamak ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbeği kanamak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine delalet eder.

Rüyada göbek kaşımak ilk etapta durumu kaldıramayacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına işaret eder.

Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına işaret eder.

Rüyada göbek salata görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, rahatının bozulacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments