Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin göbek bağını görmek

Rüyada bebeğin göbek bağını görmek

Rüyada bebeğin göbek bağını görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin göbek bağını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere olayları toparlayan, özetleyen veya aydınlatan konuşmalar yaparak insanların sizden etkilenmesini sağlayabilir veya yararlı tavsiyelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada bebeğin göbek bağını bağlamak rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, kazançsız işler peşinde olmaya, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına işarettir.

Rüyada bebeğin göbek bağını kesmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin göbek bağını görmek girişimlerde bulunacağına, geçim derdine gireceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebeğin göbek bağını görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kendi göbek bağını görmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine tabir olunur.

Rüyada göbek bağını kesmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine alamet eder.

Rüyada göbek bağının kesildiğini görmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, hile ile mal elde edeceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzüm bağından üzüm yemek çok iyi sonuçlar vereceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments