Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbeğini kıllı görmek

Rüyada göbeğini kıllı görmek

Rüyada göbeğini kıllı görmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kasasının ağırlaşacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, haksızlık edeceğine işaret eder.

Rüyada göbeğini kıllı gördüyseniz:

  • Geç kalmış sayılmazsınız.

Rüyada göbeğini kıllı görmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada kıllı göbek görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına tabir olunur.

Rüyada göbekte kıl görmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada göbeğinde kıl görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada göbek kılı görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine yorulur.

Rüyada göbekten kıl koparmak rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada göbeğin kıllandığını görmek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada erkek göbeği görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments