Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbekte leke görmek

Rüyada göbekte leke görmek

Rüyada göbekte leke görmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, bereketli işler yapacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada göbekte leke gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler yapabilir, her konuda büyük bir beceriklilikle haraket edebilirsiniz.

Rüyada göbekte leke görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük göbek görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, ayaklandıracağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada göbekli bir adam görmek düşünmeden adımlar atayacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine işarettir.

Rüyada kıllı göbek görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işaret etmektedir.

Rüyada göbekte kan görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına delalettir.

Rüyada göbek kordonunu kesmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada cam göbeği mavisi görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada şişmiş göbek görmek iş hayatında günah işleyeceğine, terfi alacağına, imkânlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments