Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbek atmak

Rüyada göbek atmak

Rüyada göbek atmak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına yorulur.

Rüyada göbek atmak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumaya çalışmalı, grup çalışmalarına veya iş birliğine yatkınlığınızı göstermelisiniz.

Rüyada oynamak göbek atmak maddi kaynakların zarar göreceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada göbek atmak yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, kendisine olan güveninin azalacağına işarettir.

Rüyada anahtar göbeği görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada göbeğe dokunmak çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebeğin göbek bağını görmek rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine inanılır.

Rüyada göbeği şiş görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına alamet eder.

Rüyada göbekli görmek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada göbeğinin büyüdüğünü görmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments