Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnı şişmek

Rüyada karnı şişmek

Rüyada karnı şişmek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada karnı şişmek gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerini yerine getirmek veya diğerlerinin yönlendirmeleri doğrultusunda hareket etmek zorunda değilsiniz.

Rüyada karnı şişmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine işarettir.

Rüyada dili şişmek zahmete ve derde düşeceğine, en pahalı evlerde oturacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işarettir.

Rüyada boğazı şişmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine tabir olunur.

Rüyada kolu şişmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine yorulur.

Rüyada vücudu şişmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eli şişmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, huzuru yakalayacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına işaret eder.

Rüyada boğazları şişmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözleri şişmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments