Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli şişmek

Rüyada eli şişmek

Rüyada eli şişmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada eli şişmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamanın faydası yok gibi duruyor.

Rüyada eli şişmek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, maneviyata yöneleceğine işaret eder.

Rüyada eli yüzü şişmek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine işarettir.

Rüyada elleri şişmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada boğazı şişmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözleri şişmek bolluk ve bereket göreceğine, onların kıymetini bileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğsü şişmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gözü şişmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada kolu şişmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments