Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü gözü şişmek

Rüyada yüzü gözü şişmek

Rüyada yüzü gözü şişmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, yaşam standartlarının artacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına inanılır.

Rüyada yüzü gözü şişmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin yeni yollarını ya da yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz.

Rüyada yüzü gözü şişmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlamaktan gözleri şişmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözü şişmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada gözleri şişmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzü şişmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine delalettir.

Rüyada eli yüzü şişmek başarılara yeni başarılar katılacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine delalet eder.

Rüyada ağzı şişmek sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada dudakları şişmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments