Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazı şişmek

Rüyada boğazı şişmek

Rüyada boğazı şişmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, zorlukların bir anda biteceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazı şişmek gördüyseniz:

  • İşinizdeki çalışma temponuzu güzel bir zaman ayarlaması yaparak daha verimli olabileceğiniz bir hale getirebilirsiniz.

Rüyada boğazları şişmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğazı şişmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, rakiplerin geride bırakılacağına işarettir.

Rüyada ağlamaktan gözleri şişmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada yüzü şişmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eli şişmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada elleri şişmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dili şişmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine işaret eder.

Rüyada gözleri şişmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments