Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gezegene gitmek

Rüyada gezegene gitmek

Rüyada gezegene gitmek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, mutluluğunun katlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gezegene gitmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere anlayışsız davranma eğilimindesiniz.

Rüyada başka gezegene gitmek kazancının artacağına,, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kötü yola sapmayacağına delalet eder.

Rüyada başka bir gezegene gitmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, endişelerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada gezegene gitmek büyük tartışmalara gireceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada mars gezegenine gitmek iç açıcı sözlere, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına işarettir.

Rüyada mars gezegen görmek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına işaret eder.

Rüyada uzayda gezegenleri görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine alamet eder.

Rüyada başka gezegende olduğunu görmek anne ve baba duası alınacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına yorulur.

Rüyada gökyüzünde gezegen görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments