Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde gezegen görmek

Rüyada gökyüzünde gezegen görmek

Rüyada gökyüzünde gezegen görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, güzelliklere rast gelineceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde gezegen gördüyseniz:

  • Ani hareketlerde veya tepkilerde bulunmak zorunda değilsiniz.

Rüyada gökyüzünde gezegen görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde gezegenleri görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tüm gezegenleri görmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni gezegen görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada merkür gezegenini görmek eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına delalet eder.

Rüyada jüpiter gezegenini görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada gezegen düştüğünü görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka gezegende yaşamak endişe ettiği işlerin son bulacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments