Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mars gezegen görmek

Rüyada mars gezegen görmek

Rüyada mars gezegen görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, masrafların altında kalacağına, dini inançların güçleneceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına işarettir.

Rüyada mars gezegen gördüyseniz:

  • Beklediğiniz konularda ilerleme söz konusu olabilir.

Rüyada mars gezegenini görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada mars gezegenine gitmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına inanılır.

Rüyada mars gezegen görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Rüyada ay ve mars görmek güzel günlerin geleceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada marsa gitmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada marsupilami görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mars görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, konuşmaz olacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada gezegene gitmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments