Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir gezegene gitmek

Rüyada başka bir gezegene gitmek

Rüyada başka bir gezegene gitmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, para sıkıntısının olmayacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, zararların yakında telafi edileceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir gezegene gitmek gördüyseniz:

  • Oldukça zorlanarak yaptığınız planların istendiği gibi gitmemesi veya bazı yerlerinde sorunlar oluşması durumunda geri dönüp tüm resmi tekrar çıkartmanızda fayda var.

Rüyada başka gezegene gitmek şansın yüzüne güleceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine delalet eder.

Rüyada başka bir gezegene gitmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, insanların hayır dualarını alacağına, aldığı borçların katbekat artacağına rivayet eder.

Rüyada başka gezegen görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka gezegende olmak sevinç ve sürura, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada başka gezegende olduğunu görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına delalettir.

Rüyada başka bir gezegende olduğunu görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada başka bir gezegende olmak yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına delalet eder.

Rüyada başka gezegende yaşamak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments