Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzayda gezegenleri görmek

Rüyada uzayda gezegenleri görmek

Rüyada uzayda gezegenleri görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, daha fazla mal sahibi olacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzayda gezegenleri gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz sorunları kaçınılmaz olarak kabul edebilirseniz fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Rüyada uzayda gezegenleri görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada mars gezegenini görmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada uranüs gezegenini görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, işlerin yoluna gideceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada jüpiter gezegenini görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, büyük üzüntüler olacağına, yüzünün her daim güleceğine inanılır.

Rüyada yeni gezegen görmek hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gezegene gitmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada tüm gezegenleri görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka gezegende olduğunu görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments