Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka gezegene gitmek

Rüyada başka gezegene gitmek

Rüyada başka gezegene gitmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, zahmete ve derde düşeceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine delalet eder.

Rüyada başka gezegene gitmek gördüyseniz:

  • İşleri kendi yolunuzla halletmek istiyorsanız politik olmanız gerekiyor.

Rüyada başka gezegene gitmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine delalet eder.

Rüyada başka bir gezegene gitmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine rivayet eder.

Rüyada başka gezegende yaşamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, rütbesinin artacağına yorulur.

Rüyada başka gezegende olduğunu görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada başka gezegen görmek stresten uzaklaşılacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada başka gezegende olmak gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada başka bir gezegende olmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir gezegende olduğunu görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments