Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mars gezegenine gitmek

Rüyada mars gezegenine gitmek

Rüyada mars gezegenine gitmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine işarettir.

Rüyada mars gezegenine gitmek gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişiler zaman kazanmaya çalışıyor olabilir ya da bazı olaylar aleyhinize kullanılabilir.

Rüyada mars gezegenine gitmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mars gezegen görmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada mars gezegenini görmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine delalet eder.

Rüyada marsa gitmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, verimin kaçacağına inanılır.

Rüyada mars görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada marsupilami görmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine delalet eder.

Rüyada ay ve mars görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka gezegene gitmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments