Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka gezegende olduğunu görmek

Rüyada başka gezegende olduğunu görmek

Rüyada başka gezegende olduğunu görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, şansının açık olacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına alamet eder.

Rüyada başka gezegende olduğunu gördüyseniz:

  • Ani hareketlerde bulunmadan veya ani tepkiler vermeden önce, olumsuz sonuçlarını gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada başka gezegende olduğunu görmek yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka gezegen görmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına yorulur.

Rüyada başka bir gezegende olmak büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada başka gezegene gitmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına delalet eder.

Rüyada başka gezegende olmak kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine alamet eder.

Rüyada başka bir gezegende olduğunu görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ödeme güçlü çekeceğine rivayet eder.

Rüyada başka bir gezegene gitmek hayatının zaferlerle dolacağına, çok başarılı olacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka gezegende yaşamak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments