Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba seçmek

Rüyada araba seçmek

Rüyada araba seçmek rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına yorulur.

Rüyada araba seçmek gördüyseniz:

  • Kafanızda çok değerli fikirleriniz olabilir.

Rüyada araba seçmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada dondurma seçmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavun seçmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın seçmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine işarettir.

Rüyada parfüm seçmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada eşya seçmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyafet seçmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısır seçmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, onlara çok bağlı olacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments