Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafet seçmek

Rüyada kıyafet seçmek

Rüyada kıyafet seçmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, dertlerine çare bulacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına yorulur.

Rüyada kıyafet seçmek gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız kişilere geleceğinizle ilgili planlarınızdan bahsetmemenizde fayda var.

Rüyada kıyafet seçmek eşlerin boşanacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada perde seçmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefon seçmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada kitap seçmek bunalacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada yemek seçmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, güven kaybı yaşanacağına, iyi hissedileceğine alamet eder.

Rüyada şarap seçmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada boya seçmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada toka seçmek orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments