Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşya seçmek

Rüyada eşya seçmek

Rüyada eşya seçmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, hayırlı haberler duyacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada eşya seçmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen yakınlarınızı ikna için daha yaratıcı olmanız gerekebilir.

Rüyada eşya seçmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına delalettir.

Rüyada meslek seçmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada terlik seçmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine işaret eder.

Rüyada altın seçmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine inanılır.

Rüyada biber seçmek işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada parfüm seçmek istediği evde oturacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine işarettir.

Rüyada gelinlik seçmek hasta ise şifa bulacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar yeri seçmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments