Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın seçmek

Rüyada altın seçmek

Rüyada altın seçmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine yorulur.

Rüyada altın seçmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde sezgileriniz ne diyorsa o şekilde ilerlemelisiniz.

Rüyada altın yüzük seçmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada altın seçmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada eşya seçmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada meslek seçmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, İslami olarak günahlarının artacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada gözlük seçmek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine inanılır.

Rüyada nişan yüzüğü seçmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendine mezar seçmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, parasının azalacağına işarettir.

Rüyada isim seçmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments