Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun seçmek

Rüyada kavun seçmek

Rüyada kavun seçmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, birlikte kâh ağlayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, güzel huylarının değişeceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına alamet eder.

Rüyada kavun seçmek gördüyseniz:

  • Kuşkulu durumlar veya şüpheli hareketleri olan kişiler aklınızı karıştırabilir.

Rüyada kavun seçmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada karpuz seçmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyafet seçmek yönlendireceğine, bunun şans olacağına, insanların saygısının kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oyuncak seçmek büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, tartışmaların sona ereceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik seçmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kitap seçmek aile hayatının kötüye gideceğine, ömür boyu süreceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına işarettir.

Rüyada perde seçmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada parfüm seçmek yalan söylemeye, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments