Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dondurma seçmek

Rüyada dondurma seçmek

Rüyada dondurma seçmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada dondurma seçmek gördüyseniz:

  • Kimseye hayır diyememeniz, size güvenen veya tavsiyelerinize ihtiyacı olan kişilerin fazlalığı zamanınızı azaltıyor.

Rüyada dondurma seçmek ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada isim seçmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada patlıcan seçmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çorap seçmek aksiliklerin baş göstereceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına yorulur.

Rüyada mezar yeri seçmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, karşılıksız bırakmayacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendine mezar seçmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada küpe seçmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada mavi renk seçmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, sağlığının da bozulacağına, bazı radikal kararlar alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments