Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parfüm seçmek

Rüyada parfüm seçmek

Rüyada parfüm seçmek rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, çirkin sözler işitileceğine, isabetli adımlar atacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, sıkıntılar son bulacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, yağmur yağmamasına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına delalet eder.

Rüyada parfüm seçmek gördüyseniz:

  • Aralarından en iyi seçimi yapabilmek için bekleyip ortaya neler çıktığını görmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada parfüm seçmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oda parfümü görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada birine parfüm vermek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada parfüm hediye vermek şansın her zaman kişiden yana olacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada erkek parfümü koklamak başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Rüyada parfümün bittiğini görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parfüm denemek bir konuda destek alacağına, gözyaşı dökeceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada parfüm görmek mutsuz olacağına, üzüleceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments