Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır seçmek

Rüyada mısır seçmek

Rüyada mısır seçmek borçlanacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır seçmek gördüyseniz:

  • İletşim ağınızı genişletmeniz veya aktif olarak kullanmanız durumunda size sunacak veya paylaşacak şeyleri olan kişilerle karşılaşabiirsiniz.

Rüyada mısır seçmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına inanılır.

Rüyada kolye seçmek deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, yenileceğine, şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar yeri seçmek geçiminin güçleşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada saat seçmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulgur seçmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına delalettir.

Rüyada kavun seçmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine delalettir.

Rüyada toka seçmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine rivayet eder.

Rüyada kendine mezar seçmek kişinin esenlik bulacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments