Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genital bölgeyi traş etmek

Rüyada genital bölgeyi traş etmek

Rüyada genital bölgeyi traş etmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, mutlu günlerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada genital bölgeyi traş etmek gördüyseniz:

  • Ailenizi veya evinizi ilgilendiren konularda bazı fırsatlar veya hoşluklar yüzünü gösterebilir.

Rüyada genital bölgeyi görmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına yorulur.

Rüyada kadın genital bölge görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, şansın önünün kesileceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Rüyada birinin genital bölgesini görmek onlardan büyük hayır göreceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada genital bölgeyi temizlemek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bayan genital bölge görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına yorulur.

Rüyada genital bölgeyi traş etmek huzursuzlukların son bulacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada temiz genital bölge görmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine işaret eder.

Rüyada kendi genital bölgesini görmek kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments