Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi genital bölgesini görmek

Rüyada kendi genital bölgesini görmek

Rüyada kendi genital bölgesini görmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kendi genital bölgesini gördüyseniz:

  • Size öğretecekleri olan kişilerle bir araya gelebilir veya seyahatler esnasında yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada kadın genital bölge görmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kıllı genital bölge görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada genital bölgeye ağda yaptığını görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada birinin genital bölgesini görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine işarettir.

Rüyada başkasının genital bölgesini görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada genital bölgede sivilce görmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada genital bölgeyi görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine işarettir.

Rüyada kadının genital bölgesini görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments