Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz genital bölge görmek

Rüyada temiz genital bölge görmek

Rüyada temiz genital bölge görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, aradığı kişiyi bulacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada temiz genital bölge gördüyseniz:

  • Eski ilişkiler nedeniyle değişiklik arayışında olabilirsiniz.

Rüyada temiz genital bölge görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi genital bölgeni görmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın genital bölgesi görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, para sıkıntısının olmayacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına tabir olunur.

Rüyada kadının genital bölgesini görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına işarettir.

Rüyada kendi genital bölgesini görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin genital bölgesini görmek ortak edineceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına yorulmaktadır.

Rüyada genital bölgede kıl görmek nice noksanlık içinde olduğuna, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada genital bölgede sivilce görmek kendisini keşfedeceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments