Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın genital bölge görmek

Rüyada kadın genital bölge görmek

Rüyada kadın genital bölge görmek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, kötü yola sapmayacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına inanılır.

Rüyada kadın genital bölge gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize olanak tanıyabilecek bir fikre yatırım yapabilirsiniz.

Rüyada kadın genital bölgesi görmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadının genital bölgesini görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine işaret eder.

Rüyada kadın genital bölgede kıl görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada kadın genital bölge görmek edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada genital bölgeye ağda yapmak yeni maddi kapıların size açılacağın, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kıllı genital bölge görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği alamet eder.

Rüyada genital bölgeyi traş etmek toparlanmasının da uzun süreceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine işaret eder.

Rüyada genital bölgeyi görmek zor bir işe girileceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments