Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genital bölgeyi görmek

Rüyada genital bölgeyi görmek

Rüyada genital bölgeyi görmek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada genital bölgeyi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki arkadaşlarınızdan biraz uzaklaşarak kafanızı dinlemeyi tercih edebilirsiniz.

Rüyada kadının genital bölgesini görmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, zarar göreceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işarettir.

Rüyada başkasının genital bölgesini görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına yorulmaktadır.

Rüyada genital bölgeyi görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada genital bölgeyi temizlemek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine alamet eder.

Rüyada kadın genital bölgede kıl görmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, atılan adımların boşa gideceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi genital bölgesini görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada kadın genital bölgesi görmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına işarettir.

Rüyada genital bölgede kıl görmek geniş bir rızka kavuşacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments