Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan genital bölge görmek

Rüyada bayan genital bölge görmek

Rüyada bayan genital bölge görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, malının artmasını sağlayacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bayan genital bölge gördüyseniz:

  • Aşırı iyimserlikten kaçının.

Rüyada bayan genital bölge görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada genital bölge görmek hayatının zorlaşacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada genital bölgeyi traş etmek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine yorulur.

Rüyada kendi genital bölgesini görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına rivayet eder.

Rüyada kadın genital bölge görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada genital bölgeyi temizlemek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kendi genital bölgeni görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada genital bölgeye ağda yapmak kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments