Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genital bölgeyi temizlemek

Rüyada genital bölgeyi temizlemek

Rüyada genital bölgeyi temizlemek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, işlerinde aksama olacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına inanılır.

Rüyada genital bölgeyi temizlemek gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmamanız durumunda, yanlış seçimler yapabilir veya belli olaylardan sıkıntı duyabilirsiniz.

Rüyada genital bölgeyi temizlemek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına işarettir.

Rüyada genital bölgeyi görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada genital bölgede kan görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada genital bölgede kıl görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine yorulur.

Rüyada kendi genital bölgesini görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada kıllı genital bölge görmek rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada genital bölgeye ağda yaptığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada birinin genital bölgesini görmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, emellere ulaşılacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments