Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin genital bölgesini görmek

Rüyada birinin genital bölgesini görmek

Rüyada birinin genital bölgesini görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına delalettir.

Rüyada birinin genital bölgesini gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz baskı altında olabilir veya sizin ilişkiyle ilgili fikirleriniz değişebilir.

Rüyada kadın genital bölgede kıl görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada genital bölge görmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının genital bölgesini görmek zor günlerin biteceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada genital bölgeyi görmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işaret eder.

Rüyada genital bölgeyi temizlemek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi genital bölgesini görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada genital bölgede kıl görmek çabalarının boşa çıkacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Rüyada genital bölgede sivilce görmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments