Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş sokak görmek

Rüyada geniş sokak görmek

Rüyada geniş sokak görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada geniş sokak gördüyseniz:

  • Gizli kalmış konular aydınlanabilir, araştırdığınız olaylar veya kişiler varsa sonunda aradığınız bilgiler açığa çıkabilir.

Rüyada geniş sokak görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine işarettir.

Rüyada geniş bir arazi görmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine tabir olunur.

Rüyada evi geniş görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük geniş bir ev görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada geniş banyo görmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geniş evler görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kısa süre içinde engelleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş yatakta yatmak önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, ona kavuşacağına, kişinin rahat nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş ev sahibi olmak hayatın yoluna gireceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments