Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş banyo görmek

Rüyada geniş banyo görmek

Rüyada geniş banyo görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına inanılır.

Rüyada geniş banyo gördüyseniz:

  • Kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak iş birliklerine yönelebilirsiniz.

Rüyada geniş bir banyo görmek kalp kırmaya, büyük bir ortaklık yapılacağına, geçim derdinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada geniş banyo görmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada geniş arabaya binmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük geniş bir ev görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, dertlerinden kurtulacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine tabir olunur.

Rüyada geniş balkonlu ev görmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada geniş yatak odası görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada çok geniş yol görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş aile görmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments