Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş evler görmek

Rüyada geniş evler görmek

Rüyada geniş evler görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada geniş evler gördüyseniz:

  • Bazı konularda köşeye sıkışmış ya da yolun sonuna gelmiş hissedebilirsiniz.

Rüyada büyük geniş bir ev görmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, türlü musibetlere uğrayacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada büyük ve geniş ev görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada geniş ferah bir ev görmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş bir evde oturmak insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada geniş ev sahibi olmak mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize rivayet eder.

Rüyada geniş bir ev almak iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına alamet eder.

Rüyada geniş ve ferah ev görmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, doğru bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni geniş ev görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments