Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi geniş görmek

Rüyada evi geniş görmek

Rüyada evi geniş görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına yorulur.

Rüyada evi geniş gördüyseniz:

  • Belli kararlar verilmesi şart olabilir.

Rüyada geniş eve taşınmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş bir evde oturmak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada büyük ve geniş ev görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada geniş ev aldığını görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada geniş boş ev görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, sorunlarının birken beş olacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine işarettir.

Rüyada geniş ve ferah bir ev görmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, huzurlu günler görüleceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada geniş ev görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine delalettir.

Rüyada eski ve geniş ev görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine, güzel bir iş fırsatına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments