Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş ev sahibi olmak

Rüyada geniş ev sahibi olmak

Rüyada geniş ev sahibi olmak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, isteklerine kulak vereceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada geniş ev sahibi olmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili konularda hareketlilik var.

Rüyada geniş ev sahibi olmak yeni fırsatlar elde edeceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev genişletmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada geniş bir ev almak kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine alamet eder.

Rüyada geniş temiz ev görmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına işaret eder.

Rüyada geniş eve taşınmak edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine delalet eder.

Rüyada geniş boş ev görmek bahtın açık olmasına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına yorulur.

Rüyada geniş beyaz ev görmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada geniş ferah bir ev görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments