Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş yatakta yatmak

Rüyada geniş yatakta yatmak

Rüyada geniş yatakta yatmak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, hem de zengin biri olacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada geniş yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Mantığınızın sesini sezgilerinizle birleştirebilirseniz büyük kazançlar elde edebilirsiniz.

Rüyada geniş yatakta yatmak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, bilmediği duyguları tadacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına alamet eder.

Rüyada geniş yatak odası görmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar yatakta yatmak yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle aynı yatakta yatmak bazı sorunlar ile karşılaşacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı bir erkekle yatakta yatmak sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına rivayet eder.

Rüyada yatakta ters yatmak şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalet eder.

Rüyada işyerinde yatakta yatmak kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük yatakta yatmak kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments