Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük geniş bir ev görmek

Rüyada büyük geniş bir ev görmek

Rüyada büyük geniş bir ev görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine işarettir.

Rüyada büyük geniş bir ev gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden, sizde nefret uyandıracak davranışlar gelebilir.

Rüyada büyük geniş bir ev görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük ve geniş ev görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın yorulur.

Rüyada geniş ve büyük ev görmek kendine geleceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine alamet eder.

Rüyada geniş büyük oda görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, güzelleşeceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada geniş ve ferah bir ev görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine işarettir.

Rüyada geniş güzel ev görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına delalet eder.

Rüyada geniş ferah bir ev görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine delalettir.

Rüyada güzel geniş ev görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments