Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş bir arazi görmek

Rüyada geniş bir arazi görmek

Rüyada geniş bir arazi görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş bir arazi gördüyseniz:

  • Zihniniz sürekli olarak bir şeyden etkilenecek.

Rüyada geniş arazi görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada geniş bir arazi görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada arazide yürümek isteklerinin gerçekleşeceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada arazi sulamak önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arazi aracı görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sulak arazi görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arsa arazi görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına inanılır.

Rüyada arazide ev görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments