Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş mezar görmek

Rüyada geniş mezar görmek

Rüyada geniş mezar görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geniş mezar gördüyseniz:

  • Olayların kontrolünü kaybettiğinizi, yönünüzü bulmakta da güçlük çektiğinizi düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada geniş mezar görmek eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına tabir olunur.

Rüyada geniş caddeler görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına işarettir.

Rüyada geniş güzel ev görmek ticaretinin genişleyeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada evini geniş görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz geniş ev görmek onlara sanat öğreteceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Rüyada geniş elbise giymek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işaret eder.

Rüyada geniş etek giymek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, saygın bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evi genişletmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments