Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş etek giymek

Rüyada geniş etek giymek

Rüyada geniş etek giymek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, endişelerinin son bulacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine işarettir.

Rüyada geniş etek giymek gördüyseniz:

  • Geçmişte aldığınız maddi kararları gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada geniş etek giymek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada geniş elbise giymek eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geniş pantolon giymek ağız tadının yerinde kalacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada geniş çizme giymek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geniş kıyafet giymek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının etek giydiğini görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli uzun etek giymek ön planda kalmayı sağlayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine işarettir.

Rüyada uzun etek giydiğini görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments