Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş elbise giymek

Rüyada geniş elbise giymek

Rüyada geniş elbise giymek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına alamet etmektedir.

Rüyada geniş elbise giymek gördüyseniz:

  • Fark yaratma şansınız var.

Rüyada geniş elbise giymek insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada geniş elbise görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işaret eder.

Rüyada geniş kıyafet giymek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, duraklama yaşanacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada geniş pantolon giymek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada geniş çizme giymek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada geniş etek giymek sağlıkla ilgili gelişmelere, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin yeşil elbise giydiğini görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada kirmizi elbise giydiğini görmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments